Arbetsstipendium!

Har i slutet av 2017 blivit tilldelad Huddinge kommuns arbetsstipendium för konstnärlig verksamhet. Är så otroligt glad för detta. Betyder så mycket för mig verkligen. Och är så glad över att bo i en sån bra kommun som satsar på konsten och konstnärer. Tack Huddinge kommun för det fina stipendiet! Nu ska här skapas konst..

 

/Maria

Utställning!

Just nu pågår min utställning på Konstra i Gävle. Den pågår under hela november 2016. Konstra är en konst och konsthantverksbutik i gamla Gävle, med en fantastiskt charmig och fin lokal. Fylld med massor av vackra ting. Jag ställer ut med tavlor gjorda i trä och oxiderad metall.

Utställningen heter reflektioner och är som fragment av en tidslinje, av ett liv. Att se på sig själv i en viss tid kan se olika ut beroende på vart man står i livet just då. Jag har tyckt att det var väldigt roligt att få göra denna utställningen. För mig är konst resultatet av en kreativ process.Och det är så givande på så många plan när man är inne i den processen.

 

Varmt välkomna!

 

/Maria

Flytt..

selfie.jpg

Det har varit lite mindre uppdateringar sista tiden då jag har flyttat min verkstad vid årsskiftet. Flytten gick ifrån Tyresö och Konstverket, till Huddinge i egen lokal.
Även om det har varit tråkigt att flytta ifrån alla trevliga kollegor på Konstverket, så har det varit kul att få bygga upp den nya verkstan. 
 

Ser verkligen fram emot alla nya äventyr, att få träffa nya och gamla kunder och få fortsätta mitt skapande i min underbara verkstad!

/Maria

 

Sommarutställning 13-14 juni

I sommar har Tyresö Konstrunda en utställning på Tyresö Slott till prins Eugens ära i samband med 150-årsjubiléet av hans födelse. Där kommer jag att delta med några små skulpturer. Välkomna att besöka oss mellan 10-16 båda dagarna.