All frakt 49 kr. Trygg shopping med Klarna.

Retur och bytesrätt

Det är otroligt viktigt att du som kund är nöjd. Om du ångrar dig, inte är nöjd med varan, eller om du vill byta det du köpt är det bara att höra av dig så löser vi det. Returkostnaden står vi för. Mejla på info@mariacalmeyer.se om du vill byta eller returnera något.

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Du har inte ångerrätt om avtalet gäller en specialtillverkad vara - eller en vara som fått en tydlig personlig prägel. 

Om du utnyttjat din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

RETURER

Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten till dig. Observera att vi förbehåller oss rätten att dra av kostnaden för frakten, om returen sker på annat sätt än som brev eller paket. 

Om du utnyttjat din ångerrätt kommer vi att betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då du tog emot varan. Vi står för returkostnaderna när du sänder tillbaka varan, och vi betalar också alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.